Huizen

La Casina

Description

Italiaans restaurant afhuren bij La Casina in Huizen

 

Laat La Casina uw speciale gelegenheid omtoveren tot een succes. Het is mogelijk om ons volledige restaurant af te huren, zodat u in alle rust kunt genieten van een onvergetelijke avond, midden in het hart van het charmante Huizen. Of het nu gaat om een verjaardag, zakelijk diner, jubileumviering of een andere gelegenheid, wij creëren de perfecte setting voor uw bijzondere moment.

Waarom La Casina afhuren voor uw evenement?

  • Ongestoord genieten: huur het hele restaurant af voor uw gezelschap.
  • Authentieke sfeer en goede service: ervaar de charme van een écht Italiaans restaurant met uitstekende, persoonlijke service.
  • Ultieme smaakbeleving: onze getalenteerde chef-koks bereiden met liefde en vakmanschap een op maat gemaakt menu, waarbij de nadruk ligt op originele Italiaanse recepten met verse ingrediënten rechtstreeks uit Italië.
  • Uitgebreide wijnkaart: onze sommelier weet bij elk gerecht de perfecte wijn te matchen. Liever zelf kiezen? Bekijk dan onze uitgebreide wijnkaart.

Of het nu gaat om een intiem samenzijn of een bijzondere viering, La Casina zorgt voor een onvergetelijke ervaring vol smaak en stijl. Neem vandaag nog contact met ons op via info@lacasina.nl of bel tijdens openingstijden naar 035 - 785 93 90. Wij helpen u graag verder en maken van ieder evenement een onvergetelijke ervaring!

Table Reservation

Fout: Contact formulier niet gevonden.