Huizen

La Casina

Description

Mijn naam is Jip van Putten. Ik ben in 1990 in Naarden geboren en in 1994 verhuisd naar Italië, waar ik 20 jaar ben blijven wonen.

Toen ik in 2014 terugkwam naar Nederland heb ik met mij ook de passie voor de Italiaanse keuken meegenomen. Wat ik meteen besefte, is dat er zeer weinig Italiaanse restaurants te vinden zijn die de gerechten voorbereiden op traditionele wijze zoals ze dat in Italië doen.

Het idee om de gerechten, zoals ik ze vele jaren heb gegeten en mee ben opgegroeid, aan tafel te serveren in Nederland is een droom geworden.

En dat is precies wat wij nu gaan doen bij La Casina! Met een team gepassioneerde Italianen in de keuken laten wij de gasten zien, proeven en beleven hoe die gerechten van originele en verse Italiaanse producten écht horen te zijn. En dat het dan niet uitmaakt of je in Italië bij een trattoria eet of bij ons in het restaurant in Huizen. Die echte Italiaanse beleving creëren we met passie en liefde voor authentiek Italiaans eten.

Alles op onze menukaart is zelf gemaakt of wordt direct vanuit Italië geleverd. Van de vleeswaren en de kazen tot de verse truffels of huisgemaakte pasta’s, alles wordt geproduceerd met liefde en respect voor dieren, de natuur en Italiaanse traditie.

Table Reservation

Fout: Contact formulier niet gevonden.